Welcome to Maritime Photo Maassluis

  
  

                

Zeetours Cruises mocht tijdens het jaarlijkse Travel magazine reisgala opnieuw de prestigieuze Vakantie Award Cruises 2017 in ontvangst nemen. Zeetours Cruises kreeg de meeste stemmen van collega reisprofessionals en liet zowel rederijen als andere cruise touroperators achter zich.

Marcel Veenhuizen, managing director Zeetours Cruises zei ‘Een geweldige opsteker voor het hele Zeetours team, we zijn hier ontzettend trots op. Vorig jaar werd de uitslag bepaald door consumenten, dit jaar mochten alleen reisprofessionals stemmen. Beide keren hebben we gewonnen, we mogen met recht zeggen dat zowel de consument als de reisprofessional ons als beste cruisespecialist ziet. Vorig jaar ontvingen we ook nog een Gouden Veer van de reisbureaus, omdat we 26 jaar op rij door reisbureaus als beste cruise aanbieder waren verkozen. Deze prijzen zijn een geweldige stimulans om ons werk nóg beter te doen, zodat we volgend jaar weer op het podium staan.’

 Wij werden in de gelegenheid, gesteld, op uitnodiging van Zeetours, een bezoek te brengen aan het Princess Cruises cruise schip Regal Princess.

Altijd een mooie gelegenheid om te zien of er verschillen zijn met andere rederijen hun schepen. Als je voor het eerst gaat cruisen dan zal je zeker diep onder de indruk zijn als je aan boord stapt. Heb je meerdere cruises gemaakt dan kan je een mooie vergelijking maken hoe, in dit geval Princess Cruises, het aanpakt om een cruise onvergetelijk te maken. Het blijft natuurlijk altijd een moment opname, het zelf boeken en meemaken geeft altijd de allerbeste indruk.

Regal Princess afgemeerd aan de cruise terminal van Rotterdam.

De Regal Princess is het 18e schip van Princess Cruises en is in 2014 aan de vloot  toegevoegd. Deze aanwinst, een zusterschip van de Royal Princess, biedt u tal van faciliteiten om van uw cruisereis een onvergetelijke beleving te maken.

Het atrium aan boord vormt het middelpunt van het schip en wordt omringd door diverse restaurants en bars. Aan boord worden u de beste maaltijden voorgeschoteld in het traditionele of het specialiteitenrestaurant, de keus is aan u. Zo is er het ’Sabatini-restaurant’, waar u naar hartelust kunt genieten van het beste dat de Italiaanse keuken te bieden heeft of de ’Crown Grill’, dat heerlijke steaks en verse zeevruchten serveert. ’s Avonds bekijkt u de mooiste films in de open lucht bij ’Movies under the stars’, een werkelijk unieke mogelijkheid! Uiteraard vinden ook de welbekende theatershows plaats aan boord.

Bijzonder aan boord van de Regal Princess is de SeaWalk, een loopbrug aan de zijkant van het schip dat zich vele tientallen meters boven zeeniveau bevindt. Uw uitzicht vanaf deze hoogte zal werkelijk adembenemend zijn!

De hutten en suites aan boord zijn elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. De categorieën variëren van binnenhutten tot luxe suites van maar liefst 200 vierkante meter. In alle hutten is linnengoed van Egyptisch katoen, een satelliet-tv, een koelkastje, een föhn en een kluisje aanwezig. Uw hutsteward staat dagelijks tot uw beschikking.

 

 In de hier onder dit artikel gepubliceerde foto serie nemen wij u mee aan boord van Regal Princess, te beginnen in het uit meerdere dekken bestaande Atrium waar de receptie zich bevind, diverse winkeltjes, en bars. Als je op cruise bent is het daar altijd gezellig toeven, je kan een heel klein beetje het vergelijk geven van een winkel straat waar je op een terrasje de passanten kan bekijken. Je merkt dat cruise maatschappijen het Atrium steeds meer benutten om de gasten op een centraal punt elkaar te laten ontmoeten door een hapje en een drankje te serveren. De Koningsdam van Holland America Line is een goed voorbeeld met hun Dutch Cafe een zeer populaire plek aan boord welke aan het Atrium is gelegen. Vervolgens gaat de rondleiding langs het grote theater waar we helaas niet in konden omdat op dat moment er een grote veiligheids training plaats vond voor de bemanning. Dat zit dus wel goed aan boord van dit schip. Verder over de diverse dekken verspreid bars waar doorgaands enige vorm van live muziek aanwezig is.

Het schip was tijdens ons bezoek volledig vol geboekt en dan spreek je toch gauw over 3560 gasten , hierdoor was het niet mogelijk een van de vele staterooms (hutten) te bekijken. Toch een plaatje gevonden voor een indruk te geven van hoe in dit geval een balkon hut er van binnen uit ziet.

   

Gasten Staterooms : 1,780 in  totaal

  • 40 Suites met prive balkon
  • 306 Mini Suites
  • 360 Deluxe Balkon hutten
  • 732 Balkon hutten
  • 342 Binnen  hutten

 Op dek 16 HORIZON COURT en BISTRO : Hier vindt je  het self service restaurant met een keuze waarvan ook wij best onder de indruk waren. Eigenlijk je kan het niet opnoemen of het was er te vinden. Als je een keer geen zin hebt om aan tafel zetting te doen in een van de restaurants dan moet je hier zijn. Kan je hier niet vinden wat je wilt hebben, wat mijons lijkt, dan is er nog de mogelijkheid om naar een hamburger restaurant (Trident Grill)op het zelfde dek te gaan.

Spectaculair is een wandeling over zoals men het op dit schip noemt de Sky Walk, aangelegd buiten het schip op een van de hoogste dekken. Het hier onderstaande filmpje op you tube geeft een prachtige indruk.

foto : maritime photo maassluis

 klik op de foto voor een video van de Sea Walk

Aan het einde van de rondleiding nog even een bezoek aan The Sanctuary gelegen op een van de hoogste dekken

Hier kan je tegen een toeslag toegang krijgen tot een afgesloten relax area

In Rotterdam met een koud windje aan dek kan je geen voorstelling krijgen hiervan :

Echter als het schip in zonnige oorden vaart moet het hier heel fijn toeven zijn, ver weg van de drukte van het schip.

Hierna, geheel overwachts werden we uitgenodigd voor een a la carte lunch in een van de restaurants van het schip.

Een uitstekende gelegenhied kennis te maken met het culinaire gedeelte van Princess Cruises. Ik kan vertellen als wat wij hier uit geserveerd kregen de standaard keuken van Princess Cruises is, dan zal een cruise met deze maatschappij je nog lang heugen.

 De  lunch menu kaart : Klik voor een vergroting op de foto's

   

 Aan alle mooie dingen komt altijd een einde.

 Hieronder een foto shoot van de  complete rondleiding

Als u zelf ook wilt gaan cruisen hetzij met princess Cruises of met een van de vele andere rederijen:

Neem dan kontakt op de ZEETOURS : zij hebben de expertise in huis om een cruise samen te stellen welke geheel aan uw eigen wensen zal voldoen. Er is heel veel keuze, begeleiding hierin door experts kan u prima op weg helpen om de cruise van uw leven te gaan maken.

Neem kontakt op met Zeetours  Boompjes 406 Rotterdam  Telefoon : 010- 2823880 

Bedankt Zeetours en Princess Cruises voor de genoten gast vrijheid

 


Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn